YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



9 Aralık 2011 Cuma

Yeni parfümler satışta!

Süpriz bir şekilde Türkiye'de bulunmayan bir parfümü alma şansım ortaya çıktı.  Ben de bu parfümü alabilmek için kendi parfümlerimden bir kısmını elimden çıkarmaya karar verdim, o yüzden de fiyatları çok uygun tuttum.  Parfüm aşkı insana böyle şeyler yaptırıyor işte, tek bir parfüm için üç parfümümü satışa çıkarıyorum.

1. Hanae Mori Butterfly

Butterfly bol vanilyalı, limonlu kek gibi kokan bir parfüm.  Eğer tatlı parfümleri seviyorsanız kaçırmayın çünkü Türkiye'de satılmıyor.  Ayrıntılı yorumuna buradan ulaşabilirsiniz. Tester olduğu için kapağı ve kutusu yok.  50 ml'lik parfümün 40 ml'si duruyor.

FİYATI: 35 TL



2. Oriflame Marcel Marongiu

Odunların ve güllerin karışımı nefis bir kokusu var.  Kış ayları için çok uygun.  Ayrıntılı yorumu burada.  50 ml'nin tamamı duruyor diyebilirim, sadece iki defa kullandım.  Aralık kataloğunda fiyatı 51.90 ben yarısına veriyorum.

FİYATI: 25 TL

TAKAS EDİLMİŞTİR
3.  Roma'yı daha yeni aldım ve bir defa kullandım. Yumuşacık, romantik bir kokusu var.  Zaten bir klasik olduğunu hemen herkes bilir.  Ayrıntılı Roma yorumu da burada. 100 ml, bir defa kullandım.  Nette aradığınızda çok pahalı satıldığını göreceksiniz.

FİYATI: 85 TL

Almak istediğiniz parfüm varsa lütfen bana mail atın: psycat84@msn.com

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...