YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



23 Aralık 2011 Cuma

Oriflame Signature

Signature Oriflame'nin beğenilen erkek parfümlerinden biri.  Odunsu ve meyveli olarak sınıflandırılan parfümün öne çıkan notaları kavun, muskat ve vetiver.

Signature'ın meyveli yumuşak yapısı hoşuma gitti.  Odunlarla çevrelenmiş klasik bir kokusu var.  Parfümün  iyi harmanlanmış akorları tek bir notayı öne çıkarmamış.  Giyildikten bir beş dakika sonra oldukça sakinleşip tene yakın duruyor.  Yani sillage'ı düşük bir parfüm Signature.  Parfümüm buram buram kokmasın, sadece bana sarılanlar kokusunu duysun diyorsanız tam size göre.

Ben çok sert ya da çok mentollü erkek parfümlerini pek sevmem bu yüzden Signature hoşuma gitti.  Mentolün çok çok hafif kullanılması sadece serin bir etki yaratmış.  Modern-klasik yapısı sebebiyle her gün kullanılabilecek rahat  bir parfüm.  Kalıcılık konusunda ise Giordani Man'a kıyasla iyi olmakla birlikte maalesef ortalamanın altında kaldığını belirteyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...