YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



26 Kasım 2011 Cumartesi

Oriflame Giordani Man

Okurlarımdan biri benden daha çok erkek parfümü incelememi istediğinde ben de elimdeki deneme boyu Oriflame parfümleriyle başlamak istedim.  Giordani Man, markanın daha çok olgun yaşlara  hitap eden parfümü.  Her ne kadar olgun erkeklere yönelik olarak lanse edilse de bence genç erkeklerin  de rahatlıkla kullanabileceği yapıda.

Açılış: portakal çiçeği, bergamot
Orta: karabiber, deniz kokusu notası
Dip: misk, sandal, kehribar

Giordani Man'in açılışı mentol notası ile serin.  Mentolün gücünü yitirmesiyle birlikte biber ve deniz notası da açılışta net bir şekilde hissediliyor.  Mentol ve deniz etkisi nedeniyle aslında oldukça genç bir koku Giordani Man.  Her yaştan erkeğin günlük kullanabileceği karakterde bir parfüm.  Parfümün kötü tarafı ise orta notalarının etkisini çok kısa sürede yitirerek dip notalara geçmesi.  Parfüm teninize sürdükten on dakika sonra neredeyse kokusunu zorla alabildiğinizbir misk, sandal karışımına dönüşüyor.  Aslında ortalama bir erkek parfümüyken, kalıcılık konusundaki başarısızlığı nedeniyle benden geçer not alamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...