YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



8 Ekim 2013 Salı

Salvador Dali Purplelips Sensual



Salvador Dali parfümlerini genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. 2007 yılında yaratılan Purplelips Sensual de baharatlı ve odunsu aileden başarılı bir parfüm. Burunlar Antoine Lie ve Guillaume Flavigny tarafından yaratılmış.
Notalar: siyah frenk üzümü, nergiz, menekşe, biber, orkide, tarçın, opopanax tatlı reçinesi, paçuli, sandal, amber

Purplelips Sensual adı gibi derin, yoğun ve şehvetli. Parfümü ilk sıktığınızda, kısa bir süre için   fazla maskülen bir çizgide kaldığını söylemeliyim. Erkek parfümlerinden hazzetmeyenler PS'den uzak durmalı kesinlikle. Opopanax reçinesi ve  mentolün  keskin kokusu en fazla on beş-yirmi dakika içerisinde etkisini yitiriyor. Bu sürenin sonunda parfümün keyfini gönlünüzce çıkarabilirsiniz.  Yarım saatin sonunda ise  gerçek anlamda baştan çıkarıcı bir sürprizle karşılaşacaksınız ;)

PS ile fark edilmemeniz imkansız.  Tam da bu sebeple ağır parfümlerden hoşlanmayanlar PS'yi beğenmeyecektir. Parfüm zamanla dinginleşip orkide, tarçın ve amberin tatlı sıcak uyumuna dönüşse de güçlü varlığını saatlerce sürdürüyor. Kalıcılığı on üzerinden on, sillage gayet makul düzeyde.

Purplelips Sensual  erkek teninde de çok güzel duracağını düşündüğüm parfümlerden. Erkekler fırsat bulursa mutlaka tenlerinde denemeli, hiç beklemedikleri bir hazineyle karşılaşabilirler :)







1 yorum:

  1. bende purplelips olanı var çok güzel mis gibi bir koku.yanılmıyorsam sensual ile hiç bir ortak yönü yok

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...