YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



9 Ekim 2013 Çarşamba

Victoria's Secret Very Sexy 2007



Victoria's Secret markasının Very Sexy parfümü 2007 versiyonunu eau de parfum şeklinde 30, 50 ve 100 ml olarak bulabilirsiniz. Gerçi Türkiye'de Victoria's Secret parfümleri satılmıyor fakat internet üzerinden zaman zaman karşınıza çıkıyorlar.

Notalar: klementine mandalinası, biber, kapuçino, kamelya, ortanca, mimoza, orkide, misk, böğürtlengiller, sandal, amber (fragrantica.com)
 Very Sexy açılıştan dip notalarına kadar fazla değişmeyen parfümlerden.  Başta bir parça klementine mandalinası ve  biber aroması zamanla dinginleşip yerini yoğun şekilde kırmızı meyvelere veriyor.  Bir yarım saatin sonunda çiçekler hafif hafif kendini hissettiriyor.  Kapuçinodan eser yok diyebilirim.  Bilmiyorum belki de benim tenimde kendini göstermemiş olabilir.

Açıkçası son dönemde moda olanlar gibi yapay şekerli bir koku bekliyordum fakat Very Sexy beni şaşırttı. Çiçeklerin çok çok hafif doğal tatlılığından başka bir şey yok :) Hatta biber ve misk ile dozunda bir serinliğe sahip diyebilirim.

Serin havalarda gündüz ve gece kullanımı için uygun. Ortalama sillage ve makul kalıcılığa sahip.


4 yorum:

  1. Ama Türkiye'de Victoria Secret parfümleri satılıyor... Bende de aynısı var açılışta almıştım ve kesinlikle çok güzel bir koku.

    YanıtlaSil
  2. victoria's secret mağazası açıldı mı? haberim yoktu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii! bayaa oldu.. sanırım henüz sadece istanbulda var ama açıldı evet :)

      Sil
  3. Parfüm Kodları sitesini ziyaret ederek güncel listelere bakabilirsiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...