YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



28 Ekim 2013 Pazartesi

Ulric de Varens Lovely



Ulric de Varens'in 2013 yılında çıkan yeni parfüm serisinden Lovely, Jean Claude Ellena gibi büyük bir ustanın elinden çıkma eğlenceli bir parfüm.

Notalar: frenküzümü, ananas, şeftali, frangipani, sümbülteber, misk, vanilya

Lovely'nin açılışı meyve patlaması gibi.  Ananas, frenküzümü ve şeftali arasından  özellikle frenküzümü baskın duruyor.  Meyveli parfüm severler bu açılıştan oldukça hoşlanacak.  Meyve kokularının dinginleşmesiyle sümbülteber ve frangipani orataya çıkıyor.  Frangipaninin hafif plastiğimsi tatlı bir kokusu vardır. Plastiğimsi desem de kesinlikle yapay değil.  Küçükken oynadığımız plastik bebeklerin kokusunu anımsatıyor. Çiçeklerin ve vanilyanın tenimde bıraktığı doğal tatlılığı sevdim.

Lovely özellikle genç kızların kullabileceği tarzda sevimli bir parfüm.  Fazla tatlı olmadığı için sıcak yaz dışında her mevsime yakışır.  Kalıcılığı daha önce yorumladığım Pour Elle'e kıyasla daha zayıf,  yine de fiyatının uygun olduğunu düşününce sık sık tazeleyebilirsiniz.  Ulric de Varens parfümlerini Watsons-Rossman mağazalarında deneyebilirsiniz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...