YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



5 Eylül 2011 Pazartesi

Oriflame Midsummer

Artık yurtdışından parfüm alışverişi hayal olduğu için daha kolay ulaşabileceğimiz seçeneklere sık sık yer vermeye karar verdim.  Oriflame Midsummer bu yaz için aldığım parfümlerden biriydi.  Midsummer floral-aquatic grubunda yani içinde deniz-su kokusu barındıran ferah parfümlerden.

Notalar: Deniz-su notaları, turunçgiller, çiçek notaları ve odunsu notalar.

Midsummer gerçek anlamda ferah bir parfüm. Koklar koklamaz aklıma Davidoff Cool Water geldi.  Midsummer D. Cool Water a ikiz kardeşi kadar benziyor sadece Midsummer ın açılışında turunçgil notaları daha hakim ve geneline bakıldığında parfüm D. Cool Water dan daha yumuşak.  Bu özellikleri ile Midsummer ı daha çok beğendiğimi söyleyebilirim çünkü D. Cool Water bana hep fazla sert ve saldırgan gelmiştir.  D. Cool Water sevenler için, Midsummer ın harika bir alternatif olduğunu söyleyebilirim, üstelik fiyatı da çok uygun.

2 yorum:

  1. Bu kokuyuyla tanışmam orta-3 yıllarıma denk gelir, yani neredeyse 13-14 yıl öncesi. Ve mecburen yer verdiğin daha uygun fiyatlı parfümler yazılarının böyle hoş bir kokuyla başlaması beni mutlu etti :) Bir dava açılmıştı onun seyri ne durumda bir bilgin var mı?

    www.leylaylaparfum.wordpress.com

    YanıtlaSil
  2. dava açıldı ama henüz bir gelişme yok :( malum ülkemizde davalar çabuk sonuçlanmıyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...