YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



30 Eylül 2010 Perşembe

Jean Paul Gaultier Le Male Terrible


KÖTÜ ÇOCUKLA TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Pek yeni pek taze Le Male edisyonu Terrible raflarda yerini aldı. Parfümün yaratıcısı burun Aurelien Guichard.
Açılış: greyfurt ve pembe biber
Orta: lavanta ve vetiver
Dip: vanilya ve amber

Terrible açılışıyla son derece taze ve etkileyici. Bu açılış, genç erkeklerin yeni gözdesinin Terrible olacağı hissini verdi bana. Zira genç erkekler parfümlerinin hem traş kolonyası tazeliğinde hem de etkileyici parfüm statüsünde olmasını istiyorlar. Bu özelliğiyle Terrible mainstream in popüler çocuğu olabilir.

Terrible nin sillage nın yüksek olduğunu belirtmeliyim. Yani yanınızdan geçenleri parfümüzle tanıştırma şerefine nail olacaksınız :) aynı zamanda kalıcılığı da gayet iyi. Parfümün etkileyici açılışının orta notalarda biraz sönükleştiğini ve durgunlaştığını söylemeliyim. Bu noktada, tanıdık bildik bir parfüm hissi veriyor. İçindeki lavanta ve vetiver sportif bir etki sağlamış. Classic Le Male i fazla tatlı ve oryantalist bulanlar veya daha sportif bir zevki olanlar için Terrible biçilmiş kaftan.

Orta notalardaki düşüş, dip notalarda yerini yeniden yükselişe bırakıyor ve Terrible nin seksi yüzü açığa çıkıyor. Amber ve vanilyayla sıcaklaşıp, tenselleşen parfüm oldukça akılda kalıcı bir drydown a sahip. Bu kötü çocuk, kızların kalbini çalmak için yeni silahınız olabilir :)

Benim fikrime gelince, ben classic Le Male ciyim ama Terrible yi de başarılı bulduğumu belirtmeliyim, özellikle de genç erkekler için.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...