YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



23 Kasım 2009 Pazartesi

STELLA SHEER 2008 - STELLA McCARTNEY



Bir kaç sene öncesine kadar gül kokulu parfümleri sevmezdim. Parfüm konusundaki bilgim ve zevkim geliştikçe gül parfümleri de hakettikleri değeri aldılar ve ben güzel gül parfümü arayışına girdim :) Kullandığımız çoğu parfümün içinde gül notası bulunur fakat çoğunlukla baskın değildir. Gül parfümleri ise, gül kokusunun baskın olduğu parfümlerdir ve tam da bu sebeple tehlikeli bir sınırdadırlar. Kaliteli ve doğal ( parfüm terminolojisiyle earthy :P) bir gül kokusuna sahip olmadıkları sürece de tehlikeli sınırı aşarak gül suyu- hacı yağı kategorisine girmeleri işten bile değildir ;) Benim uzun süre boyunca gül kokulu parfümlere uzak kalmamın sebebi de budur. Fakat şimdi tanıtacağım, benim için mücevher değerindeki bu parfüm gerçek anlamda "earthy" bir gül parfümüdür!
Stella sheer 2008, modaevinin her yıl çıkardığı limited edition Sheer serinin 2008 edisyonudur.

Parfümün notaları : şakayık, pembe biber, frezya, beyaz gül, frambuaz ve beyaz misk

Notalar bile insanın yüzünde tebessüm oluşturacak denli güzel ve iştah açıcı :)
Parfümü ılk sıktığınızda şakayık ve frezya notaları burnunuza çarpıyor. Şişeden kokladığınızda serin bir parfüm hissi verse de, teninizde pembe biberle anında ısınıyor. Bu özelliğiyle, muhteşem bir bahar parfümü olmasına karşın kışında teninizde baharı hissetmek için kullanabilirsiniz. Frezya ve şakayıktan sonra beyaz gül tüm ihtişamıyla açıyor ve frambuaz lezzetli meyve dokunuşunu konduruyor. Bu kadar doğal, bu kadar etkileyici bir gül parfümü olamaz. Sanki evinizin arka bahçesindeki güllerin rüzgara karışıp gelen kokusu ... Gül parfümü sevenler öne çıksın çünkü bu parfüm tam size göre :)
Stella Sheer 2008 i çok çok sevdim. Limited edition olması onu gözümde ayrıca değerli kılıyor. Stella Sheer 2008 i parfümerilerde deneme olasılığınız ne yazik ki yok :( denemeden parfüm alan cesur parfümseverlerdenseniz strawberry de şu an Christmas indiriminde. Stella Sheer 2008 e buradan ulaşabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir site..Parfüm meraklısı olarak bilgi alabileceğim renkli ve sıcak bir site... bazen insanın bu kadar güzel pafüm karşısında kafası karışabiliyor:)Takipteyim:)
    SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim.. blog umu beğenmen beni çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, selamlar.

    YanıtlaSil
  4. bunu çok merak ettim, ben de gül kokularını yeni yeni beğenir oldum, en kısa zamanda denemeli.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir parfüm ama işte.. ne yazık ki parfümerilerde yok :(

    YanıtlaSil
  6. bu parfümü nereden alabilirim acaba:(

    YanıtlaSil
  7. selam, hala gül kokularını seviyorsan bir kaç senedir imza kokum olarak kullandığım Bvlgari- Rose Essentielle'ye bakmanı öneririm :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...