YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



12 Kasım 2009 Perşembe



WISH MAGICAL NIGHTS - CHOPARD


GECENİN BÜYÜSÜ...

Chopard ın 2008 yılında sınırlı sürüm olarak piyasaya çıkardığı Wish Magical Nights adı gibi büyülü bir parfüm. Öncelikle belirtmeliyim ki şişesi çok güzel. Zaten bana göre bir parfüm ilk önce şişesiyle tavlamalı :) Parfüm koleksiyoncusu olarak sınırlı sürümleri kaçırmamaya çalışıyorum ama tabi ki hepsine ulaşmam mümkün olmuyor. Çünkü bir çok parfüm evi hemen hemen her sene sınırlı sürüm koleksiyon parfümleri çıkarıyor bunların bir kısmı Türkiye'ye gelmiyor, zaten gelse bile hepsini almak parasal sebeplerle mümkün değil. Bu nedenle Magical Nights ı uygun fiyatla parfüm satan internet sitelerinden birinde görünce kaçırmak istemedim.

Magical Nights parlak gece mavisi şişesiyle bir mücevheri andırıyor. Şişenin alt kısmında altın tozu efekti veren pırıltılar var.

Meyvelerle lezzetlendirilmiş açılış notaları armut ve kırmızı böğürtlenden oluşuyor. Meyve kokuları giderek silikleşiyor ve orta notalarında çiçekler meydana çıkıyor. Dip notaları ise vanilya ve paçuli. Benim tenimde çiçekler fazla belirgin olmadı. Meyveli açılış notalarından sonra vanilya ile sıcak ve tatlı bir hale bürünürken paçuli ile kremsi ve odunsu bir kokuya dönüştü. Wish Magical Nights ımı çok sevdimm :) bütün gün tatlı-sıcak ve hafif odunsu kokusu burnuma geldi. gün içinde parfümümün kokusunun burnuma gelmesini çok severim fakat her parfümde bunu yaşayamazsınız. Bu nedenle de benden artı puan aldı ;)) Magical Nights ı orijinal Wish ile karşılaştırmak gerekirse, Wish e göre daha az tatlı ve daha derinlikli olduğunu söyleyebilirim bunun yanında Wish in kokusuna sadık kalınarak yaratılmış. Wish Fanatikleri!! Magical Nights ı kaçırmayın derim ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...