YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



1 Aralık 2009 Salı

7:15 AM in BALI by KENZO



Egzotik bir isim... Şişenin üzerindeki görseli kanıtlarcasına, odanın içini dolduran altın renkli sabah güneşi gibi bir koku...
Ilık ılık süzülen rüzgar, egzotik adanın güne uyanışını tüm güzelliğiyle size taşıyor. Parfümün notaları:

Açılış: greyfurt ve passionfruit
Orta: yasemin ve orkide
Dip: vanilya

Greyfurt ve passionfruit sabahın serin ve enerjik etkisini simgeliyor. Greyfurtun acımsı lezzeti, passionfruit in çekiciliğiyle buluşuyor ve burnunuza ulaşan bu ilk notalarla gözleriniz aralanıyor. Perdeleri dalgalandıran rüzgar orkide ve yasemin kokusuyla dolu. Bu muhteşem tabloyu yumuşak vanilya tamamlıyor.
İşte Bali'de muhteşem bir sabah! :)
Bali hem dinlendirici hem de enerjik bir parfüm. Ruhunuza ve bedeninize iyi gelen kısa bir tatil gibi.
Parfüm 2008 yılında Kenzo modaevinin çıkardığı Collection of Journeys isimli serisinin ilk parfümü. Parfüm Daphne Bugey tarafından yaratıldı. Daphne Bugey en sevdiğim burunlardan. 7:15 AM in BALI de beni hemen tavladı ve en sevdiklerim listesine girdi bile :)
7:15 AM in BALI Türkiye deki parfümerilerde malesef yok. İstanbul daki parfümerilerde belki bulunabilir ama ben Ankara'da göremedim. Duty freelerden ya da benim yaptığım gibi Amerikan Pazarı ndan alabilirsiniz :)

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...