YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



12 Ekim 2012 Cuma

Guerlain La Petite Robe Noire




Guerlain parfüm evinin 2012 yılında piyasaya çıkan parfümü burun Thierry Wasser imzası taşıyor.

Notalar: siyah kiraz, badem, böğürtlengiller, gül, meyankökü, siyah çay

La Petite Robe Noire piyasaya çıktığı andan itibaren üzerine en çok tartışılan parfümlerden biri oldu.  İlk olarak 2009 yılında sınırlı sürüm olarak piyasaya çıkan parfüm farklı bir kompozisyona sahipti. 2012 versiyonu ise artık dünya çapında tüm parfümerilerde bulunabiliyor.  Guerlain'in klasik çizgisinden uzak olmakla eleştirilen parfüm, günümüz parfüm trendleriyle buluşmak için tasarlanmış.  Açıkçası bu eleştirilere katılıyorum.  Guerlain'in klasik havasından  uzak bir parfüm.  Peki kötü bir parfüm mü? Kesinlikle değil.  Aslına bakarsanız oldukça eğlenceli 

La Petite Robe Noire insanı lezzetli bir vişne reçeli kokusuyla karşılıyor.  Çocukken annelerimizin yaptığı, muhteşem aromasıyla bütün evi kaplayan vişne reçelinin kokusu en gerçek ve doğal haliyle bu parfümde.  Günümüzün tatlı parfümlerinin çoğunda var olan yapaylığın olmaması en büyük artısı.  Badem, meyankökü, gül ve siyah çay  notaları öne çıkmamakla birlikte sadece kiraz reçeli kokusunu yumuşatıyor.

La Petite Robe Noir'ın kalıcılığı oldukça iyi. Tazelemeye gerek duymadan bütün bir geceyi geçirebilirsiniz. Bir Guerlain için fazla sevimli, düz bir tatlı parfüm olsa da La Petite Robe Noire'ın pek çok seveni olacağına eminim.  Peki ben bu parfümü alır mıyım? Canım tatlı ve eğlenceli bir şeyler çekerse evet! :)





3 yorum:

  1. Merhaba,bu parfümü çok çok seviyorum,tek kelimeyle MUHTEŞEM! Flörtöz,neşeli bir parfüm,çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle benim parfümüm 2012 versiyonu yazan yurtdışından gelmişti 50 ml lik muhteşem kalıcılıkta kendimi yiyesim geliyor. 2011 versiyonunu sosyete pazarında işportadan aldım kalıcık yine fena değil soranlar çok oluyor. Herşeyden evel ara ara burnuma gelen kokusu güzel bazı parfümler vardır ya sıkan kişinin kendisine gelmez bu geliyor işte o zaman kendimi çok iyi hissediyorum.2012 versiyonu olarak geçen koku ile sonraki arasında çok fark yok ama o daha güzel. Bu parfümün bir ağırlığı var 25-35 yaş arası en fazla. herkeze yakışacağını düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Parfüm Kodları sitesini ziyaret ederek güncel listelere bakabilirsiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...