YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



10 Eylül 2012 Pazartesi

Uygun Fiyatlı Parfüm Alışverişi: Siparis.im





Okurlarım bana  sık sık, uygun fiyatla parfüm alabilecekleri güvenilir bir web sitesi soruyorlar.  Alışverişte en önemli iki unsur tabii ki fiyat ve güvenilirlik. Siparis.im bu konudaki arayışımıza son verecek harika bir site.  Ürün yelpazesinin geniş olması da bir diğer avantajı! Pek çok marka parfümü, kişisel bakım ürününü ve makyaj malzemesini düşük fiyatlarla bulabileceğiniz Siparis.im alışverişe keyif katıyor!






Türk tüketiciler arasında çok popüler olan, klasik çizgisiyle pek çok kadının ve erkeğin kalbini kazanan Burberry'nin, kadın parfümlerini satın almak için  tıklamanız yeterli.



Yine klasik İngiliz tarzıyla maskülen çekiciliğin simgesi Burberry Erkek Parfüm  Siparis.im üzerinden satın almak için tıklayın.





Son yılların en çok beğenilen ve satış rekorları kıran erkek parfümü Paco Rabanne One Million da Siparis.im de.  Milyon dolarlık cazibeye sahip olmak için Siparis.im One Million sizi bekliyor.



Artık klasikleşmiş kokulara imza atan  Joop! un erkek parfümlerine ulaşmak için
 http://www.siparis.im/ara/erkek-parfum/,joop,







Erkeklere klasik ve spor tarzlarda pek çok farklı parfümler sunan siparis.im hugo boss parfüm

5 yorum:

  1. KDV si de dahil olmasaydı ne iyi olurdu ya. Fiyat karşılaştırması yaptım sevil de bazı parfümler daha ucuz..

    YanıtlaSil
  2. KDv yi ayrı yazmanın mantığı nedir ben zaten anlamıyorum :) Bakın aslında bu fiyat ama şu kadarını da devlete ödüyoruz demek heralde :)

    YanıtlaSil
  3. bgn bi mağazada Bvlgarinin jasmın note parfümünü sordum 210 dediler.şimdi sipariş.im e girdim baktım yarı fiyatı nerdeyse 134 .. bole olunca insan acaba sahtemı dıyor ister istemez..sence kesınlıkle güvenebilrimiyiz ?

    YanıtlaSil
  4. Parfüm takas etmek isteyenler ulassin wats ap ve mail ile satgunn@gmail.com
    5056842995
    Bvl jasmin noir
    Tom Ford white p
    Michael kors woman
    Versace crystal noir
    Agent provacouter maitresse

    YanıtlaSil
  5. Parfüm Kodları sitesini ziyaret ederek güncel listelere bakabilirsiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...