YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



3 Ağustos 2012 Cuma

Yeni Çıkanlar

Yaz gelir gelmez markalar bazen yepyeni parfümleri ya da genellikle olduğu gibi var olan parfümlerinin yeni flanker larıyla karşımıza çıkıyorlar.  DKNY Be Delicious ailesi de günümüz parfüm dünyasının flanker cennetine her mevsim yeni üyeler katıyor.  Bu sefer dünyanın göz alıcı ve nefes kesen dört büyük şehrinden ilham alınmış: Uyumayan şehir New York, cool Londra, Güney Amerika'nın incisi Rio ve ışıklar şehri Paris...
Sınırlı sürüm bu parfümler ülkemiz sınırları içine ne yazık ki henüz uğramadı.  Bize her şey oldukça geç geliyor biliyorsunuz :(  Eğer uğrarlarsa ben de büyük bir keyifle deneyeceğim

DKNY Be Delicious Heart NYC: Orjinal kokuya en sadık olan yeşil renkli New York parfümünde yine baş rolde elma bulunuyor.  New York'un bitmeyen enerjisini yansıtan elma notasına salatalık, greyfurt, manolya, vadi zambağı odunsu notalar eşlik ediyor.




DKNY Be Delicious Heart London: Londra'dan ilham alan pembe şişedeki parfümün baş notası gül.  Gül ve yeşil elmanın uyumlu birlikteliğine sümbül, hanımeli, amber ve vetiver de katılıyor ve Londra'nın kozmopolit yapısını yansıtıyor.







DKNY Be Delicious Heart Rio: Karnavalı ve egzotik güzelliğiyle ünlü şehir parfüme de  tropikal esintiler katıyor.  Bu defa kırmızı elma notası çarkıfelek meyvesi, portakal çiçeği, gardenya zengin reçinelerle (aselbent, sarı sakız) bir karnaval dansçısı gibi enerji saçıyor.






DKNY Be Delicious Heart Paris: Sofistike ve romantik Paris ruhu pudralı menekşe kokularıyla canlanıyor.  Bu tarihi şehrin gizemi kırmızı elma, yasemin, paçuli ve vanilya ile modern bir dokunuş kazanıyor.






2 yorum:

  1. harika görünüyorlar:)

    bende bloğuma beklerim http://ozlemcacim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben de aradığım kokuyu DKNY'de buldum. Benimki de Be delicious-fresh blossom intense. Acaba Londra ile aynı mıdır? Çünkü rengi ve içeriğinde belirtilen gül ve elma kokularıyla örtüşüyor birebir..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...