YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



17 Kasım 2009 Salı



LOVELY - SARAH JESSICA PARKER

Lovely adı gibi sevimli, yumuş yumuş bir parfüm. Kendisi aynı zamanda celebrity parfümlerine olan önyargımı yıkan parfüm olmayı da başardı :) Uzun bir süre Lovely in sıradan çiçekli bir koku olduğunu düşündüm. Odunsu-miskli bir parfüm olduğunu öğrenir öğrenmez de soluğu parfümeride aldım. Açıkçası Lovely beni oldukça şaşırttı ve etkiledi. Epeydir aklımda olan bu parfümü Strawberry nin Christmas indiriminde çok uygun fiyata gördüm ve fırsat bu fırsat deyip geçen hafta aldım. Parfümün notaları:

Üst: turunçgiller, lavanta, gül ağacı
Orta: paçuli ve orkide
Dip: misk, sedir, amber ve ağaçsı notalar

Lovely açılış notalarıyla insanı hemen tavlıyor. Lavanta ve turunçgiller rahatlatıcı etkiye sahip. Lavanta notasını çok seviyorum, parfümlere anında aromatik bir tat katıyor. Orta notalardaki paçuli ve orkide benim tenimde sönük kaldı. Dip notalardaki misk ve sedir ise alıp başını gidiyor ve hakimiyeti ele geçiriyor. Odunsu notalar ustaca harmanlanmış. Oryantal ve tatlı bir parfüm yerine kendinizi odunsu notaların huzurlu kollarında dinlenmeye birakmak istiyorsanız Lovely tam size göre feminen bir parfüm :)

4 yorum:

  1. sarah jessica parker'dan pek hoşlanmam - sanırım robert downey jr.'dan dolayı :p- ama parfüm konuusnda oldukça başarılı çıktı :)

    YanıtlaSil
  2. ben sarah yı da seviyorum :) parfümleri gerçekten başarılı haklısın :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir koku bu. strawberryden almıştım ben de, bitmek üzere şimdi. hemen yenisini alıcam. narciso rodriguez for her'e benziyor kokusu ama bence lovely daha güzel. bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. lovely birbirine çok benzeyen günümüz parfümlerinden oldukça farklı :) bu yönünü çok seviyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...