YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



14 Kasım 2009 Cumartesi



















AGENT PROVOCATEUR STRIP

Karşınızda Agent Provocateur'ün en kışkırtıcı, en seksii ve en yaramaz kızı.. STRIP!!!Itsbeauty forumdaki arkadaşlarımdan biri Agent Provocateur parfümlerinin yorumunu yapmamı isteyince ben de vakit kaybetmeden bu yaramaz kızı sizlere tanıtmak istedim :)


Strip tam bir şov kızı, parlak ışıkların altında yaşamaya alışkın, güzel ve şuh bir ilahe o!

Gerçek anlamda kışkırtıcı bir parfüm arıyorsanız ilk hedefiniz mutlaka Strip olmalı. Peki bu kışkırtıcılığın sırrı ne ?


Strip'in açılış notaları iris ve ylang ylang. Parfümü ilk sıktığınız andaki yakıcı ve acı kokuya iris yardımcı olmuş fakat bu yakıcılığın ardından ylang ylang tatlı güzelliğini ortaya çıkarıyor. Malum ylang ylang dünyanın en meşhur afrodizyaklarından biri. Ylang ylang ın onaylı etkisi Strip'in ilk sırrı. Bu değerli çiçek açılış notası olmasına ragmen orta notalara tamamen hakim. Orta notaların diğer başrol oyuncuları ise vetiver ve misk. Vetiverle maskülen bir havaya bürünüyor Strip ama bu maskülenlik tatlı ylang ylang ve sıcak amberle kışkırtıcı dişiliğe dönüşüyor. Dip notalarda ise amber ve sardunya ile olgunlaşıyor parfüm.


Strip tehlikeli bir silah gibi. Bence tam anlamıyla afrodizyak bir iksir. Parfümü ilk sıktığınızda keskin bir acılık duyuyorsunuz. Sardunya, iris ve amber in keskin acısı genzinizi yakıyor ve ilk tepki olarak bir parfüm neden böyle kokar diye düşünüyosunuz. Ama sakın bu oyuna aldanmayın çünkü birazdan amber ve ylang ylang sizi tatlı dumanlı alemlere sürükleyecek ve parfümü kullanmaya başladıktan bir süre sonra ilk baştaki yakıcı koku size başka anlamlar ifade etmeye başlayacak. Evet bir süre sonra o acı kokuya bağımlı olacak ve zevk almaya başlayacaksınız. Aynen dediğim gibi Strip tehlikeli bir silah :) o acı kokunun, hayvanların çifleşme dönemlerinde etrafa bıraktıkları kokuları anımsattığını farkedeceksiniz ve Strip'in feromonsu etkileri ile içgüdüleriniz harekete geçecek!!
Ne yazık ki sizlere kötü bir haberim var. Agent Provocateur'ün web sitesinde Strip görünmüyor. Bu durum acaba Strip'in devamı olmayacak mı paniği yaşamama neden oldu. Umarım Strip limited edition kaderine maruz kalmaz. Neyse ki şimdilik parfümerilerde ve internette bulunabiliyor. Strip için geç kalmayın derim ;)


2 yorum:

  1. süper oldu seni bulduğum:) merakla okuyacağım parfüm yorumlarını :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) ben de büyük bir keyifle yapicam yorumlarımı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...