YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



15 Ekim 2012 Pazartesi

Thierry Mugler Alien Essence Absolue


Thierry Mugler'ın ünlü parfümü Alien'ın 2012 flanker ı Pierre Aulas tarafından yaratılmış.  Bu en yeni versiyon Alien  severlerin ilgisini fazlaca çekeceğe benziyor.  Bir defa şişesinin çok güzel ve şık olduğunu belirtelim.   İçerisindeki parfüm de şişenin güzelliğinin yanında kesinlikle sönük kalmıyor.

Notalar: beyaz amber, yasemin, vanilya, kaşmir ağacı


Thierry Mugler bu defa bizleri güneş tanrıçasıyla tanıştırıyor.  Altın renkli doygun sıvı amber ve vanilya ile lezzet kazanıyor.  Orijinaline oldukça benzese de vanilya notası  Essence Absolue'da  öne çıkarılmış.  Adı gibi yoğun ve güçlü olan parfüm bir mekana adım attığınız anda fark edilmenizi sağlayacak türden.  Bu sebeple de sadece serin havalarda kullanılmasının uygun olacağını düşünüyorum.

 Alien daki başrol oyuncusu yasemin Essence Absolue da bir parça geri plana çekilmiş ve yerini vanilya sıcaklığına bırakmış.  Yine de açılışta yaseminin Alien'a has bu farklı yorumunu  açıkça görebiliyorsunuz.  Gerçekten güzel, şık ve oturaklı bir parfüm.  Kalıcılığı Alien da olduğu gibi yine çok iyi, projeksiyonu çok güçlü olduğundan dozunu fazla kaçırmamak önemli. Alien Essence Absolue bu kış içinizi ısıtacak güzel bir tercih olabilir.




3 yorum:

  1. Gecen gun dergilerden birinden Alien'in minik kart spreyi cikti. Kizimla sikip bitirdik ama karti masada biraktik. Yaklasik bir hafta olacak, masanin yanindan gectikce burnumuza Alien geliyor :)) seviyorum bu parfumu ve abartili kaliciligini. Yeni flankeri da merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. yazında kullanılırmı ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...