YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



15 Nisan 2010 Perşembe

Desire Me Escada


Escada Modaevi'nin 2009 yılının sonunda piyasaya çıkan parfümü Desire Me, daha önce tanıştığımız Incredible Me nin hem devamı hem de kardeşi niteliğinde. Desire Me nin notaları şöyle:

Açılış: turunçgiller
Orta: şakayık ve yeşil notalar
Dip: çikolata ve kahve

Notalarından da anlayacağınız gibi Desire Me gurme bir parfüm. Çikolata severler için son derece uygun olduğunu düşünüyorum çünkü iştah açıcı çikolata kokusu şakayıkla dengelemiş ve ortaya son derece soft floral tatlı bir koku çıkmış. Dip Notalardaki kahvenin baskın bir yapısı yok fakat çikolatanın tatlılığını ustaca yumuşatmış.
Desire Me de şakayıkla çikolatanın muhteşem uyumuna şahit olacaksınız. Eğer tatlı ve soft-floral parfümlerden hoşlanıyorsanız Desire Me yi mutlaka deneyin. Günlük kullanım için son derece uygun başarılı bir parfüm :)

6 yorum:

  1. desire me ile bizim frekanslarımız tutmadı malesef. şakayık fazla vurgulu geldi bana..tabi benim yorumum bu.belkide günümüzde değildik. bi şans daha vericem ama :))

    YanıtlaSil
  2. evet şakayık notası baya baskın. ilk denediğimde ben de pek sevmemiştim ama ikinci de daha bi ısındım kendisine :)

    YanıtlaSil
  3. Escadanın çoğu tatlı şekerli vanilyalı kokular herhalde.bnde genelde tatlı kokuları severim. Sanırım buda böle denenmesi gereken kokular listeme ekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. hediye çekilişi ne oldu?unuttunuzmu:)

    YanıtlaSil
  5. Muhteşem bir koku bence, aldım nihayet severek kullanıyorum! :)

    YanıtlaSil
  6. güzel günlerde kullan princess :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...