YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



25 Mart 2010 Perşembe

Carolina Herrera Chic


Bu güzel bahar günlerinin keyfini çıkarırken ben de sizlere yazlık ve baharlık parfümeri tanıtmaya devam edeceğim. Chic ünlü burunlar Alberto Morillas ve Jacques Cavallier tarafından Carolina Herrera Modaevi için yaratıldı. (www.fragrantica.com)
Notalar:
Açılış: gül yaprakları ve kırmızı frezya
Orta: mandalina çiçeği, portakal çiçeği
Dip: sandal, beyaz misk ve vanilya
Eğer tertemiz, hafif mi hafif bir parfüm arıyorsanız işte karşınızda Chic. Frezyanın ve koparılmış gül yapraklarının serin kokusuyla açılış yapıyor ve turunçgil çiçeklerinin narinliğiyle olgunlaşıyor bu parfüm.
Narin mi narin, hatta kırılgan bir parfüm Chic. Minimalist fakat çarpıcı yapısı şişesine de yansımış ve dikdörtgen formundaki sade şişesine kırmızı ile canlılık katılmış. Chic modern günümüz kadınını yansıtıyor. Göze batarak değil ince ayrıntılarla etkileyici olmayı seven minimalist kadınlar için yaratılmış. Neredeyse su saflığında bir freshlik sunuyor insana. Kesinlikle en ufak bir tatlı nota bulunmamakta. Çiçeklerle belli belirsiz parfümlendirilmiş saydam bir su gibi. Böyle söylemem etkileyici olmadığı anlamına gelmesin sakın. Aksine son derece etkileyici bir parfüm fakat bunu sakinliğiyle ve sessizliğiyle yapıyor. Zaten Jacques Cavallier gibi bir ustadan kötü bir parfüm beklemiyoruz :)
Chic, bir anda aşık olduğunuz parfümlerden çok, zamanla kendini sevdirenlerden. İlk koklayışınızda etkilenmeseniz bile ona şans verin :)

4 yorum:

  1. haklısın cicim mis gibi kokar

    YanıtlaSil
  2. Daha 2 gün evvel annem verdi bana bu parfümü, kendisi kullanamamış, biaraz keskin gelmiş. Şimdi ben deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  3. annen haklı açılışı biraz keskin.sen nasıl buldun peki? :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...