YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



13 Ekim 2010 Çarşamba

Paco Rabanne Lady Million







One million ın başarısından sonra, Lady Million da 2010 yazı itibariyle hayatımıza girdi.   Parlak ve  etkileyici  şişe bu sefer altın külçeyi değil, bir mücevheri andırıyor.  Parfümün yaratıcıları Beatrice Piquet, Dominique Ropion ve Anne Flipo.

Açılış: neroli ve frambuaz
Orta: gardenya, yasemin ve portakal çiçeği
Dip: paçuli ve bal

Lady Million un açılışı çok keyifli ve güzel.  Parfümeride, satış görevlisi parfümü bileğime sıktığı anda oldukça etkilendim.  Bu güzelliğin sebebi tabii ki muhteşem neroli ve ona eşlik eden frambuaz.  Bu güzel açılış, parfümle ilgili beklentilerimi çok yüksek tutmama neden oldu.  Açıkçası yeni bir cevher bulduğumu sandım.  Sandım diyorum çünkü parfüm geliştikçe, başlangıçtaki güzellik yerini ortalama bir parfüme bırakıyor.  Orta notalardaki çiçeklerden özellikle gardenya tatlılığıyla öne çıkıyor.  Yine de Lady Million un fazla sayıda seveni olacağına eminim çünkü oldukça parlak, kendini gösteren bir parfüm. 





11 yorum:

  1. parfümleri sürekli takip eden ben gucci florayla tanışınca hepsini bıraktım belki çok sıradan bir koku ama çoğu zaman sıkmaya kıyamıyorum one million kokusunu biliyordum çok harika bişeydi lady millionı görünce aynı başarıyı bunda da bekliyorum benim istediğim parfümüm arkamdan iz bırakmalı bu parfüm benim istediğim tarzda mı sence?

    YanıtlaSil
  2. ben de dun denedım bunu hatta elımde testır'ı var.baska bır parfum aldım bunuda verdıler kucucuk sısede cok begendım bıtmesın dıye sadece kokluyrum enfes bır koku.

    YanıtlaSil
  3. çok merak edıyorum bende bu kokuyu cnm en kısa zamanda deniycem şişesi zaten tasarım harıkası..Kokunun kötü olması mümkün degıl :)

    YanıtlaSil
  4. @tubiss: muhtemelen beğenirsin çünkü sillage ı yüksek bir parfüm yani arkanda kokunu bırakabilirsin ;)

    @c!lekl! kız: alacağın sıradaki parfüm belli oldu sanırım ;)

    @myprincess: özellikle açılışıyla etkileyici bir parfüm. bu kışın favorilerinden olacak gibi :)

    YanıtlaSil
  5. ben bugün gittim denedim normalde bir parfümü ilk sıktıklarında beğenmem hep keskin ve ekşi bir koku gibi gelir ama bunda ilk sıktığı andan itibaren çok etkilendim ancak sonrasına dediğin gibi tanıdık ve sıradan bir kokuya dönüşüyor
    ben şimdi L'Instant De Guerlain parfümünü merak ettim Addict kullanmıştım ama artık herkesin üstünde bu da onun tarzında bişeyse benim olabilir :))

    YanıtlaSil
  6. Ben gecenlerde 'douglas'a gittim tavsiye etsinler diye. Hangi parfumlerden hoslandigmi soyledim ve sonunda iki parfum onerdiler. bir tanesi bu million, ama karar veremedim cunku daha once paco rabanne almistim ve parfum kiyafetimde iz yapiyorudu. Cesaret edip alamadim, herhalde onerdikleri oteki parfumu alacagim, yani Guerlain- Ydille.

    Ben daha cok tatli, ciceksi ve ayni zamanda fresh kokulari severim, var mi bildigin?

    YanıtlaSil
  7. @tubiss: addict i seviyorsan l'intant ı da büyük ihtimalle seversin :)

    @balck pearl: issey miyake l'eau de issey tarif ettiğin gibi bir parfüm. clinique happy i de öneririm :)

    YanıtlaSil
  8. Lady Million a henüz çok alışamadım ama farklı bir koku daha kullanmaya yeni başladım.

    Benim olmazsa olmazım artık Gucci Flora...

    o başka

    YanıtlaSil
  9. Değerli Blog Sahibi ,

    Blogunuzu beğendim.
    Parfumdeolay.com olarak geçmişte bir çok blog sahibiyle ortak kampanyalar düzenledik,blogunuzda kampanya düzenleyip düzenlemediğinizi öğrenmek itedim.
    cevap verirsenzi sevinirim.

    Editör
    www.parfumdeolay.com

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar.ben bu gun aldim bu kokudan.kendi fiyatina original adina aldim ama kapak tasariminda delik yok yani kapagi çikartip kullanma tarzinda.bilgi verirseniz sevinirim:))

    YanıtlaSil
  11. parfümü nereden aldınız? ve kaç ml?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...