YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



17 Temmuz 2010 Cumartesi

Tommy Hilfiger Tommy Girl

Lise yıllarımın vazgeçilmez kokularından biri...
Bana bahar aylarının neşesini, okul bahçesinde atılan turları, bahar rehavetiyle derslere konsantre olamayışımızı.. aslında gençliği, mutluluğu,kahkahaları hatırlatan bir parfüm.

Tommy Girl 1996 yılında burun Calice Becker tarafından yaratıldı. Bol çiçekli parfümün notaları:

Açılış: elma çiçeği, kamelya, mandalina
Orta: turunçgiller, hanımeli, zambak, menekşe, greyfurt, gül ve nane
Dip: sedir, sandal, manolya ve jasemin

Tommy Girl son derece pozitif ve neşeli bir parfüm. Çiçeklerle dolu bir sepet gibi! :) bu kadar çok çiçek olmasına rağmen turunçgiller ve nane sayesinde aynı zamanda fresh bir denge sağlanmış. Genç kızlar için çok uygun olmakla birlikte bence her yaşta kullanılabilecek bir parfüm. Casual giysilerle ve bahar/yaz aylarıyla son derece uyumlu.

Kullandığım yıllarda çok iltifat aldığımı da belirtmeliyim. Benim tenimde öne çıkan notaları turunçgiller, kamelya ve hanımeli oldu tabi bir parça da nane ferahlığı :) notaların tek tek sahne almasında ziyade hep birlikte show yaptıkları bir parfüm Tommy Girl. Bu anlamda çok başarılı bir harmony sunduğu kesin :) Güneşli günlerin bu güzel kızını denemelisiniz :)

8 yorum:

  1. bende iki yıl kullandım.çok severek almıştım birçok kişi de çok yakıştırıyordu ama ben parfümümü değiştirmeyi sevdiğim için başka bir kokuya geçtim:)

    YanıtlaSil
  2. çok beğeneni var canım bu parfümün
    henüz ve hala denemedim

    YanıtlaSil
  3. Benim de lise yıllarımın kokusudur,gerçekten cok kalıcı hem fresh hem de anlatamadığım bi dişilik vardı kokuda ama genç kız kokusu olduğunu düşünüyorum yani benden geçti artık :)

    YanıtlaSil
  4. I never run out myself with a bottle of Tommy Girl.

    discount perfume

    YanıtlaSil
  5. bu parfümde benim alabildiğimm tek koku gül kokusuydu.
    o yüzden çok sevmiştim.

    YanıtlaSil
  6. aynı bu kokuya benzer başka bi parfüm var mı acaba?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...