YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



7 Haziran 2010 Pazartesi

Hugo Boss Orange

2009 yılında hayatımıza giren parfümlerden biri de Orange. Hugo Boss'un reklam kampanyalarında Sienna Miller'ı kullandığı parfüm, Sienna gibi genç, casual ve kendine güvenen genç kadınları hedefliyor. Öncelikle şişeyi sevdiğimi belirtmeliyim. İnsana pozitif bir enerji veriyor. Kokumuza gelirsek, notaları şöyle:

Açılış: tatlı elma

Orta: beyaz çiçekler

Dip: sandal ve vanilya

Orange ismi nedeniyle parfümün turunçgil ve portakal kokularıyla dolu olduğunu sakın düşünmeyin zira Orange'nin içinde bir damla bile turunçgil yok! Parfümün açılış notası tatlı elma. Bu noktada parfümü hayalinizde canlandırmanız açısından Be Delicious'ın elma notasını hatırlattığını söyleyebilirim. Bu açılışı fazla sıradan ve tanıdık buldum. Neyse ki bir süre sonra orta notalardaki beyaz çiçekler ve dip notalardaki vanilya varlığını göstererek parfümü yumuşatıyor. Parfüm genel olarak bu tonda ilerliyor ve herhangi bir değişime uğramıyor. Orange son derece yumuşak ve hafif vanilya tatlılığında bir parfüm. İşe veya okula giderken abartılı olmayan hafif tatlı bir parfüm arıyorsanız Orange'ı denemenizde fayda var. Öyle etkileyici ve akılda kalıcı olmamasına rağmen Orange sevimli sınıfına koyabileceğimiz bir parfüm :)

5 yorum:

  1. hiii benim parfumuuummm seviyorumm onu:)

    YanıtlaSil
  2. Bana içinde sandal ağacı kokusu olan bir kaç parfüm daha tavsiye edebilir misiniz?
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Cevap verme gereği duymamanıza rağmen yorumumu yayınlamanız rahatsız edici bir durum. Bunun , bloğunuzu izleyen insanların da gözünden kaçmayacağından eminim.Konu hakkında bir fikriniz yoksa bile ' yardımcı olamayacağım' dahi yazmak daha etik olurdu. Yorumumu silmenizi rica ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. kusura bakma serpil yorumlar onaysız yayınlandığı için özellikle eski postlara yapılan yorumları görmemiş olabiliyorum ya da aklımdan çıkıyor. bu durumu engellemk için bütün sorularınız için bir formspring hesabı kurdum yan tarafta linki var hatta mail adresimde sorularınız için yanda bulunuyor. keşke bu şekilde sorsaydın sorunu kesinlikle gözden kaçmazdı
    insanların sorularını görmezden gelmek gibi bir niyetim yok tabiki
    sorunun cevabına gelirsek başka sandal parfümü sormuşsun. Sana Guerlain Samsara, Samsara Shine ve Gap Close u denemeni öneriyorum. aslında çok daha saf sandal parfümleri var ama maalesef Türkiye de yok. sana ulaşabileceğin seçenekler sunmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Peki teşekkür ederim :)Bir ay bekleyip cevap alamayınca biraz sert oldu yazdığım galiba kusura bakmayın , aslında hiç öyle biri değilimdir :))
    Sandal ağacı kokusunu çok seviyorum, söylediklerinizi bir kontrol edeceğim, tekrar teşekkürler .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...