YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



2 Ağustos 2012 Perşembe

Givenchy Un Air d'Escapade

Bu yazın en güzel parfümlerinden Un air d'escapade sınırlı sürüm olarak ve sadece  hava-limanlarında satılmak üzere piyasaya çıktı.  Eğer yurt dışı seyahati planlıyorsanız duty free lerde bu güzele bakmanızı tavsiye ederim.

Açılış: su notaları, liçi meyvesi, mandalina
Orta: gül, gardenya, zambak
Dip: misk, sedir ağacı

Un air yazın bütün enerjisini içinde barındıran hem serin hem de romantik bir parfüm.  Kaçamak bir tatil planı gibi baştan çıkarıcı.  Mandalinalı serin dokunuş ve liçi meyvesinin lezzeti öne çıkıyor.  Su notaları genelde parfümlere yapaylık verdiği için dikkatle yaklaşırım.  Yalnız bu parfümde son derece dozunda ve doğru kullanılmış.  Parfüm dinlendikçe çiçek notaları da yavaş yavaş açığa çıkıyor.

Un air d'escapade çiçekleri ve meyveleri, sedir ağacının dingin kokusuyla  dengeliyor.  Bir yaz parfümünde aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu güzelliğin sınırlı sürüm olması doğrusu çok üzücü.  Eğer beğenirseniz stok yapmayı unutmayın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...