YASAL UYARI



*5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU
UYARINCA BU BLOG DAKİ YAZILARDAN TAMAMEN YA DA KISMEN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ VE YAYINLANAMAZ. AKSİ ŞEKİLDE DAVRANANLAR İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.



28 Şubat 2013 Perşembe

Salvador Dali Laguna


Salvador Dali'nin 1991 yılında çıkan parfümü Laguna, tropik denizlerin şiirsel nefesini taşıyor. Parfümün yaratıcısı Mark Buxton.

Notalar: limon, ananas, erik, mandalina, şeftali, greyfurt, ahududu, galbanum yaprağı, iris, yasemin, gül, inci çiçeği, gül ağacı, tonka fasülyesi, amber, paçuli, hindistan cevizi, misk, sedir ağacı, sandal ağacı

Laguna zengin notalarına rağmen yumuşak ve sakin bir parfüm. Açılışı limon notası ile kolonyayı anımsatıyor. Saniyeler içinde limon kolonyası kokusu yerini güzel bir şampuan kokusuna bırakıyor. Tazeleyici ve yumuşak bu şampuan kokusu 10-15 dakika boyunca hissediliyor.

Onbeş dakikanın sonunda histancevizi ve tonka fasülyesinin tatlı, vanilyamsı kokusu kendini göstermeye başlıyor. Meyveler ve çiçeklerle birlikte hafif tropik, yumuşak yaz hissini insana veriyor.  Laguna günlük olarak giyebileceğiniz hoş ve sakin bir parfüm.  Kimseyi rahatsız edecek tonda olmaması nedeniyle ofiste de kullanılabilir. Şişesi ise göz zevkinizi doyuracak türden.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...